lu.se

Forum för textforskning (FoT) 13

Humanistiska och teologiska fakulteterna | Lunds universitet

Registrering

Här registrerar du dig som deltagare på konferensen och ändrar i dina uppgifter om du vill efter att du har blivit registrerad. Observera att du ska klicka på länken "Registrera en ny deltagare" för att registrera dig första gången. Glöm inte att markera vilka måltider du vill delta i under dina personuppgifter på registreringssidan, samt att uppge eventuell specialkost (glutenfri, laktosfri etc.). Maten på konferensmiddagen kommer att vara vegetarisk (men inte vegansk), däremot kommer det för luncherna att finnas både ett köttalternativ och ett vegetariskt alternativ, så det är bra om ni uppger vilket ni är intresserade av så att vi vet ett ungefärligt antal av varje sort.

Tack vara generösa bidrag från Svenska Akademien, Kungliga Vitterhetsakademien och The Birgit Rausing Language Programme har det varit möjligt att göra konferensen kostnadsfri för den som inte vill delta i några måltider alls, och dessutom har vi kunnat subventionera avgiften för måltiderna för de deltagare som vill delta i dessa.

Kostnaden för konferensmiddagen samt luncher under de två dagarna är 555 kr. Observera att det är allt eller inget som gäller, dvs. samma kostnad tillämpas även om du bara är intresserad av att t.ex. vara med på middagen och lunchen den ena dagen.

Betalningen görs med kort på den här betalningssidan. När du betalar är det mycket viktigt att du markerar att betalningen gäller Forum för textforskning 13 under ”Händelse” i listan. Som ”Betalningsinformation” skriver du FoT 13.

Varmt välkommen till två spännande dagar i Lund i juni!