Registrering

Registrering SSH 16

Här registrerar du dig som deltagare på konferensen SSH16 och ändrar i dina uppgifter om du vill efter att du har blivit registrerad. När du registrerar dig för första gången ska du klicka på länken "Registrera en ny deltagare". På så vis når du registreringsformuläret där du ombeds fylla i personuppgifter. Glöm inte att under dina personuppgifter i registreringsformuläret uppge eventuell specialkost (glutenfri, laktosfri etc.).

På registreringssidan finner du även länken "Skicka in abstracts" under "Föredragshållare". Om du avser att skicka in anmälan om sektionsföredrag klickar du "Skicka in abstracts". Följ sedan instruktionerna på sidan.

Observera att du alltså måste registrera dig på konferensens registreringssida för att kunna sända in abstrakt. Registrering kräver inte omedelbar betalning, utan betalning av konferensavgift görs i nästa steg på en separat sida (se nedan).

Betalning av konferensavgift

Betalning görs med kort på den här betalsidan. Det är mycket viktigt att du markerar att betalningen gäller "Svenska språkets historia" under ”Händelse” i listan (dvs. välj "Svenska språkets historia" i rullgardinsmenyn). Som ”Betalningsinformation” skriver du "Svenska språkets historia".

Observera DEN NYA AVGIFTEN (som anges inklusive moms nedan)

  1. Avgift för konferens inkl. konferensmiddag är 1600 kr 
  2. Avgift för konferens exkl. konferensmiddag är 1000 kr 

Observera

Senareläggningen av konferensen till ht 2021 innebär att registrering, betalning och begäran om återbetalning håller öppet längre (se startsidan).

 

Registrering SAOB

Vill du delta i SAOB:s halvdagsseminarium den 10 november?

Klicka här för att registrera dig.

Sidansvarig: SSH16nordlund.luse | 2021-04-30